Ads

15 April 2011

Ulu Yam Overnight Camping < Last Day>




oleh kerana si Ipin kena balik awal, seawal 07:00 pg kami da bangun, bila bangun aku terus ambil cerek air dan masak air (bab air ni bagi aku sangat penting, sbb aku da terbiasa nak minum pg!!ehehe) semua amek bahagian..dorg semua tahu apa yg kena wat..(cayalah beb! korang memang sempoi dan best!!! huhu)

..buat apa pun mesti nk kecoh kami ni, bukan apa, memang masing-masing ada karakter yg berbagai-bagai. kalau orang yang tak biasa tengok, bunyi memang cam nak bergadoh! tapi yg sebenarnya itu cara kami menceriakan suasana..

...pape pun, overnight camp tu memang menyeronokkan..next one, kami nak cuba arrange kan overnight camp ni lg dengan aktiviti/games yang akan menambah kesoronokkan dan kepuasan kepada kami..tungggggguuuuuuuuuuuuu....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

About Me

Foto saya
melaka, melaka, Malaysia
ordinary..