Ads

01 Januari 2011

Pantai Puteri, Melaka








 
Melaka sememangnya banyak tempat yang boleh dilawati dan di nikmati. Salah satunya, Pantai Puteri (dulunya di kenali sebagai Tanjung Keling) oleh kerana faktor perkauman di ambil kira, kerajaan Melaka memutuskan menukar nama kepada Pantai Puteri.

 Dari kiri - aku, Baharin dan Sazlina. 3 beradik je. so, kena le rapat. hubungan baik adik-beradik kena jaga. penting tu. tolak ansur kena ada. selain mak dengan ayah, siapa lagi yang kita ada kalau bukan mereka.

Baharin & Kartini

Sazlina & Mohd Hatta

 Kami memang selalu macam ni. kalau ada masa yang terluang akan ke mana-mana tempat untuk bersantai. kami akan contact mak sedara dan sepupu untuk join sekali sambil bakar ikan dan ayam. memancing itu perkara yang mesti. biar tak dapat ikan, takpe janji puas. hahaha..

Happy je time ni, kalau ada masalah boleh le lupa sekejap. sekejap je bukan lupa terus. Release tension at least. Selagi kita hidup, masalah akan sentiasa ada. antara besar dengan kecik je..nak settled terserah anda.




1 ulasan:

  1. dh lama x lepak sini di samping mancing 14 kaki aku hahaha.

    BalasPadam

About Me

Foto Saya
melaka, melaka, Malaysia
ordinary..