Ads

19 Disember 2010

air terjun asahan, jasin

gambar ni masa kami g air terjun asahan, jasin, melaka. best gak kawasan dia, cuma ianya terletak jauh kedalam sikit. tempat letak kereta pun jauh dari kawasan yang kami duduk. tanggungjawab harta benda adalah sendiri. risau juga masa park kat kawasan tu.. tapi nasib baik le abang yang jual air ngan burger tu leh tgk2 kan.

 ramai juga pengunjung yang kemari. tapi yang kurang bestnya adalah tiada tempat untuk salin pakaian, bagi kaum lelaki tak risau sangat. kita boleh je selamba. tapi bagi pompuan, susah sikit le. maklum le tempat pun free, so sape le nak buang masa naik kan kawasan tu. (ish!isk!isk! sayang betul, kenape le D.O ke, YB ke, ketua kampung ke, JKKK ke tak mahu tampil bangunkan kawasan tu. de potensi tu) kalau dekat kg aku, gerenti di majukan...
betul best kawasan dia, sesuai untuk berfamili datang sini beriadah. yang leceh, tu la takde tempat salin pakaian..hmmm



video

video

budak kecik ni anak buah aku. namanya Mohd Kamal Ariffin (amal) nama manje dia. suka betul dia time g main air terjun tu. amal ni gemar ketawa, asyik senyum je bila kita main ngan dia. (tapi bila bagi pakai speck senyap je si amal, control macho le katakan)  apa-apa pun, kepada yang belum pernah kesana cuba2 la kesana. seronok.










5 ulasan:

  1. muka hang cam ucop welcha

    BalasPadam
  2. JaLaN na Ke SaNe EkOt AnE eAKk ??? Cm Na g PoN aD ... (;

    BalasPadam
  3. salam muchukmunchet...tau tak jln nk ke asahan?? tak jauh dr pekan asahan t ada signboard ke hutan lipur asahan..ikut jln tu.. insyaAllah t jumpa..de tmn tema sblm smpai kt tmpt parking...lpe lak pe nama tmn tema tu..

    BalasPadam
  4. hmmm ade jgk taman tema ea dekat2 situ . besar x ? agak2 best x ?

    BalasPadam
  5. ala-ala taman tema..kecik je, tp masa tengok dr luar masa tu cam best gak..u try le g, t leh kasi tau best ke tak..

    BalasPadam

About Me

Foto Saya
melaka, melaka, Malaysia
ordinary..